loader image

Benvolgudes famílies,

Ja teniu publicades al GESTIB les notes de la segona avaluació. 

Recordam que si algú no té accés al GESTIB ha d’enviar un correu electrònic a secretaria@iesportdalcudia.org indicant que sol·licita l’accés i el nom i llinatges de l’alumne, així com el curs. Quan us contestin se vos enviará un sms amb l’usuari i un enllaç que heu de seguir per aconseguir la contrasenya. (Aquest missatge es va enviar a principi de curs a totes les famílies del centre perquè l’activassin).

Aprofitam per recordar-vos, també, que el professorat del centre s’està comunicant amb vosaltres al correu de família del centre (@iesportdalcudia.org) i que és important que el consulteu per tal que vos arribin les informacions que us envien. Recordam que si algú no té accés al GESTIB ha d’enviar un correu electrònic a secretaria@iesportdalcudia.org indicant que sol·licita l’accés i el nom i llinatges de l’alumne, així com el curs.

Molts d’ànims
L’equip directiu de l’IES Port d’Alcúdia

IES PORT D’ALCÚDIA – C/ Bisbe Pont 9, 07400 Port d’Alcúdia.

Tel. 971 54 72 46  Email: iesportdalcudia@educaib.eu