loader image

Benvolgudes famílies,

Tal com us comunicàvem en correus anteriors, a partir de demà dia 16 de març de 2020, seguint les ordre de la Conselleria d’Educació,  les classes presencials estan suspeses per un període de 15 dies.

La suspensió decretada és presencial, però això no significa que es suspenguin les classes, sinó que es faran via telemàtica i els professors estaran disponibles durant el seu horari lectiu per atendre als alumnes, per tant els alumnes a casa tendran tasca diària.

Tots els alumnes de l’IES Port d’Alcúdia disposen d’un usuari i contrasenya per accedir al Classroom de cada una de les assignatures que cursen des del seu dispositiu o qualsevol ordinador que tenguin disponible. Per això, demà dilluns i el dilluns de la setmana següent els alumnes tendran al Classroom de cada assignatura, un full on hi constaran les tasques setmanalsLes han d’anar fent i lliurant al Classroom en els terminis establerts pel professorat segons les seves indicacions. Recordau que els professors estaran a la vostra disposició i a la dels alumnes per correu electrònic durant el seu horari laboral per solucionar els possibles dubtes. És necessari que l’alumnat segueixi les classes diàriament desde casa per no perdre els continguts de les matèries.

Per altra banda, amb les noves instruccions decretades per l’estat d’alarma, si teniu cap dubte no us podem atendre al centre (tot i que romandrà obert en el seu horari habitual i hi haurà un membre de l’equip directiu), si no que us heu de comunicar amb nosaltres per correu electrònic. A la web hi trobareu el correu electrònic de tot el professorat del centre.

Sabem que aquesta situació excepcional no és fàcil i que tots estam una mica desconcertats per la incertesa, per això vos demanam una mica de paciència si demà a primera hora encara no estan les tasques penjades, els professors estan treballant a contrarellotge perquè estiguin totes llestes i penjades al llarg del matí.

Finalment, recordar-vos que estigueu atents als canals oficials de comunicació del centre (mail, GESTIB, web, whatsapp unidreccional i xarxes socials) per estar al dia dels canvis i novetats que vos poguem transmetre des de l’institut.

Moltes gràcies per la paciència i la comprensió, i ànims per a tots!.

L’equip directiu de l’IES Port d’Alcúdia

IES PORT D’ALCÚDIA – C/ Bisbe Pont 9, 07400 Port d’Alcúdia.

Tel. 971 54 72 46  Email: iesportdalcudia@educaib.eu