loader image
Com us comunicàrem, per ordre del Govern Balear, les classes presencials estan suspeses del 16 al 29 de març de 2020. No obstant, els alumnes seguiran les classes per via telemàtica.

Informacions importants:

– Els exàmens de pendents queden ajornats, es duran a terme la setmana del 20 al 24 d’abril, penjarem el calendari a la web i als Classrooms de pendents.

Tasca diària de les assignatures: al Classroom de cada assignatura els alumnes tendran penjat un document amb la tasca setmanal, distribuïda per sessions, que el professorat anirà controlant que facin.

Entrega de notes de la 2a avaluació: atès que no podem fer un lliurament presencial dels butlletins de notes, rebreu un correu quan estiguin disponibles al GESTIB, des d’on els podreu consultar a l’apartat “Qualificacions”.

Les comunicacions amb el professorat i el centre, en cas de dubtes, es farà preferentment per correu electrònic (a la web teniu el correu de tot el personal). Si alguna família necessita ser atesa presencialment pot sol·licitar una cita prèvia per correu electrònic.

Activitats extraescolars i complementàries: seguint instruccions de la Conselleria d’Educació, queden suspeses totes les activitats extraescolars i complementàries dels propers dos mesos.

Aprofitam l’avinentesa per recordar-vos que és recomanable que tots seguim les instruccions de les autoritats sanitàries.

Cordialment,

L’equip directiu de l’IES Port d’Alcúdia

IES PORT D’ALCÚDIA – C/ Bisbe Pont 9, 07400 Port d’Alcúdia.

Tel. 971 54 72 46  Email: iesportdalcudia@educaib.eu