loader image

Bon vespre,

La presidenta del Govern Balear, Francina Armengol, acaba d’anunciar per televisió que les escoles tanquen de dilluns 16 de març a diumenge 29 de març de 2020. Es tracta d’una mesura de contenció del Coronavid-19, per la qual cosa els alumnes no podran assistir al centre, però sí que hauran de realitzar tasques des de casa via Classroom.
Demà 13 de març, sí que hi ha classe, rebrem instruccions més concretes per part de Conselleria d’Educació i us informaren de com aniran la comunicació i lliurament de les tasques esmentades. Recordam a totes les famílies que a la web del centre podeu consultar els correus de tot el personal del centre per si teniu algun dubte o consulta.
Estau atents al vostre correu de centre, a la web i a les xarxes socials del centre per a més informació.
Cordialment,
L’equip directiu de l’IES Port d’Alcúdia

IES PORT D’ALCÚDIA – C/ Bisbe Pont 9, 07400 Port d’Alcúdia.

Tel. 971 54 72 46  Email: iesportdalcudia@educaib.eu